Fito Spray în România: păreri, recenzii pe forum, preț, unde să cumpărați

Numele meu este Ala. De copil am crescut o fire sănătosă şi veselă, dar în adolescenţă fonul meu hormonal s-a schimbat brusc. Am începun să adaog în greutate şi la 20 de ani marimea îmbrăcămintei mele aproape erau ca a mamei. Nu ştiu, care a fost factorul principalul – sau educaţia bunicii cu bucate calorice (trei feluri de mâncare la o singură masă, plus ceai cu dulciuri), sau odihna de vară în tabăra pentru copii. Sportul nu mi-a plăcut niciodată, da, şi am mers în grupa pregătitoare din pricina maladiei. Aşa că-mi recomandau doar exerciţii nu prea grele şi modalităţi pasive de a pierde in greutate. Şi iată că recent am putut să pierd în greutate cu ajutorul unui spray – Fito Spray.

Despre el mi-a spus unchiul meu, fratele mamei. El este un favorit al femeilor, şi într-o zi întâmplător a discutat în policlinică cu o tinără asistentă medicală, care a scăzut în greutate cu aproximativ 20 de kilograme. Când a aflat ce componenţa de substanţe i-a ajutat ei, mi-a spus şi mie. Eu nu mă supăram – excesul de greutate într-adevăr î-mi coplica viaţa mea, mai ales mă exicita dificitul de respiraţie când urcam pe scări abrupte. Împreună cu unchiul am citit instrucţiunile produsului Fito Spray, componenţa lui e naturală şi inofensivă, aşa că am început cursul şi l-ma dus până la capăt, iar acum scriu impresiile proprii despre produs.

Fitospray recenzii reale

Componenţii şi modalitatea administrării Fito Spray

Mi-a placut, că sprăiul se poate folosi ca odorizant de respiraţie, el are un gust si o aromă de mentă, iar eu asta iubesc foarte mult – toată vremea cumpăr gume de mestecat „răcoritoare”. În plus, medicii recomandă aplicarea lui după ingestia de alimente (aşa este scris şi în hârtia de însoţire a produsului). El într-adevăr suprimează foamea, care anterior era foarte greu ca să depăşeşti această stare.

Ingredientele active de aerosol:

  • L-carnitina;
  • cafea verde;
  • extract de garcinie;
  • fructe de padure goji;
  • extract de mango şi fructe de padure;
  • acid citric;
  • mentol şi mentă.

Nu am observat la Fito Spray efecte secundare în formă de greaţă sau ameţeli. Nimic neobişnuit, mai degrabă schimbări pozitive – mai rar apare poftă de mancare, mai repede vene satisfacţia de la alimentele consumate. Pe parcurs sau curăţat si receptorii. Unele alimente au devenit la gust părea dulci sau prea sărate ca mai înainte, acest fapt micşorează cantitatea consumării lor.

Pentru cei ce citesc nota mea – este important, că produsul are uele contraindicaţii. Acestea se referă la femeile gravide, ele nu pot aplica aerosolul. Despre mamele ce hrănesc cu sân – nu sunt la curetn, dar mai bine ca ele să se consulte cu un specialist.

Comentarii străine despre Fito Spray de pe internet

Desigur, înainte de a primi produsul, eu am căutat opiniile cumpărătorilor despre Fito Spray. De multe ori o astfel de monitorizare mă proteja de cumpărături rele – ca exemplu, de haine cu măsuri necorespunzătoare sau de aparate de uz casnic rele. Păreri despre un medicament, am găsit în primele rânduri de căutare. Opinii pozitive am găsit destul de multe.

În general, este important că preparatul a trecun studii medicale de laborator (experimente clinice). Medicii l-au apreciat corespunzător: aerosolul dietetic este comod în utilizare şi acţionează pozitiv asupra organismului, deoarece substanţele active ating obiectivele necesare şi ard grăsimea în surplus, eliberând organismul de toxine.

Pe parcurs am aflat cum să folosesc Fito Spray pe tot parcursul zilei. Dacă mergeţi la locul de muncă, după masa de prânz, trebuie să clăteşti gura şi să împroşti o dată în cavitatea bucală. Nu este necesar de a împroşca profund, deoarece substanţa de pe limbă, de pe cerul gurii şi de pe obraji prelingându-se ajunge unde trebuie şi se absoarbe în sânge. Destul de convenabil şi important este faptul ca mai apoi să nu mănânci nimic, dar şi fărăr asta pofta va lipsi. Eu foamea după aerozol o simţeam tocmai la cină.

Ca prima dată, desigur, cu ochii încă mai cauţi să mănânci (ca în magazin după inerţie umpli coşul cu produse), dar, treptat, creierul nu reacţionează la această reacţie. Mânci de trei ori pe zi şi împroşti Fito Spray în cavitatea bucală, după mese, asta e tot. Într-o opinie reală am citit că o fată aşa a reuşit să piardă în greutate înainte de nuntă şi după asta a trebuit să-şi ia o rochie nouă, mai mică.

Unde se poate de cumpat Fito Spray fără înşelăciune

În general, păcat ar fi fost de a nu încercam produsul, adevărat, că a fost o problemă – era necesar de a găsi un aerosol nu fals. Faptul că am citit multe despre cumpărături nereuşite, dar nu pentru că nu a ajutat, ci pentru că oamenii au primit în colet produse false. Acest comentariu este important– nu comandaţi astfel de lucruri de la privaţi.

Apropo, ştiu că există oameni mai încrezuţi în portalurile străine şi vor căuta acest spray undeva pe Amazone. Dar ţineţi minte, acolo nu se vinde originalul! Pe cutia originală ar trebui să fie codul de verificare, î-i verificaţi originalitatea pe site unde cumpăraţi.

Descrierea produsului Fitospray

De asemenea, Fito Spray nu este vândut într-o farmacie – este un fapt important! Dacă v-ă propune, fugiţi de acolo mai departe, deoarece acest lucru este un flacon falsificat. Produsul original are dimensiunile un pic mai mare decât palmă, cu o cutie de carton tare şi un flacon neted (cu un dozator perfect şi cu un orificiu de ieşire a lichidului elegant).

Da, produsul se poate cumpăra în Europa, peste tot, în orice ţară. Furnizorul a făcut un internet-magazin special de unde puteţi cumpăra orice cantitate de produse cu livrare si plată la rambursare (plăteşti la primirea cumpărăturii, acest fapt e foarte convenabil).

Link-ul site-ului oficial al produsului original

Rezultatul meu – minus 17kg, după Fito Spray şi un alt minus de 5kg, ce era un vis de demult şi tocmai acum l-am realizat. În plus am plecat de la serviciu care niciodată nu mi-a plăcut, da, şi imediat am găsit tocmai ce vroiam – lucru la o companie germană.

Actualizați 26.03.2018. Adăuga: fito spray pret/fito spray pareri/fito spray forum/fito spray de slabit/fito spray plafar/fito spray comanda

УжасноПлохоСреднеХорошоОтлично (221 votes, average: 4,80 out of 5)
Se încarcă...

Submit comment