Electricity Saving Box: ce este, părerile scrise pe forum, unde poate fe cumpărat în România

Trăind la bloc, nu prea simțeam nevoia economisirii curentului electric, nici nu aveam din ce – cu soțul mereu eram la serviciu, în weekend plecam în diferite tururi sau la țară, rareori ne foloseam de electrocasnice. Dar într-o bună zi viața ne-a oferit șansa să ne mutăm din blocul sumbru într-o casă mai spațioasă de la marginea orașului. Așa ne-am dorit, căci am obosit de aerul gazat al municipiului, eram dornici de liniște. Evident, odată cu mărirea spațiului locativ n s-au mărit și facturile pentru serviciile comunale. Cele mai mari erau facturile de plată pentru energia electrică, consumul s-a mărit deoarece pe timp de iarnă foloseam sistemul de încălzire electric, soțul și-a amenajat în garaj locul de muncă (lucra cu automobilele), și în general viața noastră s-a schimbat, completându-se cu noi necesități de consum. Și aici s-a ridicat întrebarea dacă putem cumva economisi pe facturile de lumină fără a reduce consumul? S-a dovedit că se poate – cu ajutorul dispozitivului Electricity saving box.

Ce este acesta: este un dispozitiv absolut legal, care permite economisirea curentului electric prin reducerea fluctuațiilor electromagnetice din sistemul de aprovizionare, astfel că cifrele indicate în factură se diminuează până la 30%! Asta am aflat de pe rețeaua Internet, pe un Forum specializat. Pe atunci pentru energia electrică consumată achitam lunar câte 600-650 RON. Pentru bugetul familiei noastre era cam mult, plus la toate, în viitorul apropiat se preconiza apariția încă a unui membru de familie. Deci problema economisirii curentului electric a devenit strigentă.

Cum am ajuns să avem încredere în părerile utilizatrilor Electricity saving box?

Cum am ajuns să avem încredere în părerile utilizatrilor Electricity saving box?

Deoarece auzisem petru prima dată, că în România există astfel de dispozitive, care permit reducerea costului energiei electrice, am vrut să aflu mai multe. Deodată soțul se uita cam sceptic la mine: ce puteam eu, o femeie simplă, înțelege în tot felul de chestii de acest gen… Dar am insistat. În primul rând, sub nik-ul soțului am accesat forumul specializat, unde și-am plasat o postare cu să aflu ce este Electricity saving box, păreri și de unde pot procura dispozitivul. Chiar peste câteva clipe am primit răspunsul: acest dispozitiv se folosește pentru a diminua fluctuațiile din rețeaua electrică, căci anume ele influiențează fluxul curentului. La conectarea în priză a Electricity saving box, după cum este indicat în instrucțiune, fluctuațiile dispar, iar energia ”pasivă” nu se irosește în zadar. Ca rezultat consumul energiei electrice scade, eventual și indicii de plată la fel! Părea prea simplu, mai mult ca atât că și prețul nu era exagerat, după cum mi s-a părut. Am continuat să caut mai multe informații, deși am decis totuși să-l comand.

Tot aici pe forum am mai dat de o postare despre Electricity saving box. Avea conținut neutru. Un tânăr din capitală scria, că a folosit dispozitivul câteva luni, dar mi mult de 10% din costul facturilor nu a reușit să economisească. De ce este așa? Când l-am rugat să atașeze poza dispozitivului pe care l-a folosit, am observat, că el diferă de cel prezentat pe pagina oficială de unde eu am făccut comanda. La urma urmei, s-a dovedit a fi un box contrafăcut, bine că nu a avut nimeni de suferit!

Experiența personală în folosirea Electricity saving box, în cât timp poate fi recuperat costul dispozitivului

Pachetul cu comanda l-am primit prin intermediul oficiului poștal în doar câteva zile. Era de dimensiuni mici, bine împachetat, fără careve leziuni. De asemenea, era atașată și instrucțiunea cu informațiile despre modul de utilizare a Electricity saving box și garanția producătorului. Deoarece pe calendar era marcat doar începutul lunii, chiar îmi era interesant cât voi putea economisi în această perioadă. Soțul rămânea sceptic. Pe tot timpul acesta mă foloseam ca și până acum cu diferite aparate electrocasnice, frigider, și desigur reșoul electric – doar apăruse prințesa noastră Eva și în afară de căldura sufletească, trebuie să-i mai dau și căldura fizică! De soțul meu nici nu vorbesc – avea comenzi și nu mai ieșea din box, acum era nevoit să lucreze pentru doi…

Experiența personală în folosirea Electricity saving box, în cât timp poate fi recuperat costul dispozitivului

Așteptam cu nerăbdare facturile de plată, îndeosebi cea pentru energia electrică consumată. Și mare mi-a fost mirarea, când în loc de indicii obișnuiți de 600 RON ne erau indicate spre plată doar 435 RON, deși am consumat tot atât cât și până acum. Electricity saving box s-a dovedit a fi într-adevăr un dispozitiv de folos! Dar mi-a mai rămas o întrebare – oare nu facem ceva ilegal? Am consultat părerile persoanelor competente, care ne-au asigurat, că boxul funcționează în modul stabilit, curentul electric nu este furat, ci economisit! În România aceste dispozitive de abia devin cunoscute, deși au mulți adepți. Acestor adepți s-a alăturat și familia noastră!

Unde poate fi procurat Electricity saving box în România, prețul, avantajele

Avantajele folosirii Electricity saving box pentru familia noastră au fost evidente: am reușit să economisim pe parcursul perioadei de iarnă enorm de mult! Chiar și soțul, care anterior privea cam sceptic la iddea procurării acestui dispozitiv, acuma îl recomandă tuturor ptietenilor noștri. Împărtășim subiectul, că în situația economică actuală trebuie folosită orice metodă legală, dacă ea există, de economisire a surselor bănești. Și desigur, Electricity saving box – este unul din principalele mijloace de acest fel.

Dar ceea ce ține de originalitatea și calitatea produsului, este important ca acesta să fie procurat de pe sursele web autorizate.

Noi am procurat Electricity saving box direct de pe site-ul oficial al producătorului

Tot aici am aflat mai multe informații despre dispozitiv și modul corect de utilizare. Prețul boxului, deși poate părea deodată pipărat, banii se recuperează timp de 3-4 luni. Așadar, vă sugerăm să nu ratați această ocazie și să accesați pagina web marcată mai sus, căci puteți avea parte la multe surprize sub formă de promoții și reduceri!

Actualizați 26.03.2018. Adăuga: electricity saving box pret/electricity saving box forum/electricity saving box pareri/electricity saving box olx/ce este electricity saving box

УжасноПлохоСреднеХорошоОтлично (231 votes, average: 4,80 out of 5)
Se încarcă...

Submit comment