Masca pentru faţă Collamask: păreri, recenzii pe forum, preț, unde să cumpărați

Desigur, după 30 de ani, mi-am dat seama că pielea devine neascultătoare, mai repede se usucă, apoi formează riduri pe frunte sau în zona buzelor. Dar lucrez ca secretară la o companie serioasă, şi toată vremea ar trebui să arăt proaspăt şi bine îngrijită. După sfatul unei prietene am încercat Collamask, am rămas şocată rezultatul a fost superb, alte mijloace folosite de mine au avut mai puţin efect. Primele rezultate au apărut după 2 săptămâni, iar după o lună vizibil a întinerit tenul feţei, plus au dispărut ridurile de pe frunte.

Principalul semn că produsul este efectiv – e când acest lucru este observat de colegi. Imediat toţi au întrebat ce am făcut, şi de nu merg la masaj la vre-un cosmetician cu renume. De fapt, cu creşterea cantităţii de lucru pentru saloane de frumuseţe nu-mi ajunge timp. Iar într-o călătorie de afaceri nu poţi merge nicăieri. Să merg la un meşter străin nu vreau. Aici este foarte convenabil – am cumparat Collamask şi am luat crema cu mine în valiză.

Collamask recenzii reale

Se poate folosi atât la hotel, cât şi la domiciliu. Tot de ce ai nevoie este doar de timp liber si o cameră de baie. Te-ai spălat pe faţă, ai pus un strat mai gros, apoi te speli cu apă caldă. Ca să nu prea usuci pielea ungi faţa cu o cremă hidratantă. Se spune, că produsul poate fi asociat cu un ser cosmetic, dar nu am încercat încă.

Ce este inclus în componenţa Collamask şi cum funcţionează

N-am vrut să fac incomodităţi prietenei cu fel de fel de întrebări şi am aşteptat coletul cu Collamask. În cutie era o cutiuţă cu masca pentru faţă într-un tub. Apropo, la Moscova, livrarea a durat o zi. Pe ambalaj este specificată compoziţia: produsul cremos este natural Şi totuşi mai întâi trebue de studiat cu atenţie conţinutul, pentru a exclude o intoleranţă la un anumit component.

După cum am înţeles, este mai bine să nu se utilizeze de către cei cu tenul gras problematic, pot apărea efecte secundare. Erupţiile cutanate mai întâi trebuie de vindecat apoi de folosit produsul cosmetic. Acest lucru se referă şi la acnee şi la punctele negre (care la mine nu sunt prezente).

Lista de ingrediente:

 • colagen;
 • aminoacizi;
 • lut albastru;
 • alginat de sodiu;
 • betaină;
 • uleiuri vegetale;
 • ulei esential de palmarozy.

Cum am mai spus, contraindicaţii aici pot fi numai decât individuale. Am testat Collamask pe încheietura mâinii. Totul a decurs normal, fără iritaţii. Culoarea cremei este de un gri murdar, din cauza lutului, probabil. Structura cremei seamănă cu o suspensie concentrată. Are miros placut, destul de slab, nu ascuţit.

Aplicarea este convenabilă – aplicaţi textura usor, ea bine se întinde pe pielea curată. Am ales modalitatea intensivă, de 2 ori pe săptămână. Totuşi, sunt doar 20 de minute pentru aplicare, acest timp trece rapid, cu treburile casnice nu observi ca deja e timpul de spălat crema.

Ce scriu despre Collamask pe siturile de opinii şi forumuri de femei

Prietena mea cândva singură căuta opiniille cumpărătorilor despre aceast produs, pentru că pe față e riscant totuşi să aplici un produs neverificat. Mi-a spus că numai după ce a găsit aproximativ jumătate de răspunsuri a îndrăznit a-l folosi. Doar a văzut şi opinii negative despre alte produse, cu alt nume, nu Collamask. S-a dovedit, că aceste persoane au cumpărat produse contrafăcute.

Ea a lasăt pe littlevane o opinie reală, pentru ca consumatorii, să aibă închipuire cum arată şi cum funcţionează produsul original, ca să aducă numai folos şi nu pagube. Apropo, într-adevăr, ambalajul original conţine un cod scurt pentru a verifica pe site. Acesta este gradul de protecţie a produselor.

Studiile experimentale spun ca efectul este minimal:

 • îngustarea porilor;
 • normalizarea culorii pielii;
 • un lifting a conturului şi a obrajilor;
 • hidratare perfectă.

Atunci când eu însumi am căutat opinii, am găsit un comentariu, că Collamask n-a ajutat, a dat un efect invers. Sincer, nu ştiu cum s-a întâmplat aşa ceva. Cred că femeile de peste 50 de ani nu pot în mod ideal să-şi netezească ridurile feţei deoarece procesul îmbâtrânirii e pornit deja, dar la vârsta mai tânără colagenul trebuie să ajute. Recomand acest produs cosmetologic tuturor celor ce doresc să oprească îmbătrânirea şi ofilirea pielii. Informaţii reale oferă instrucţiunea – poate, femeile ce au expus opinii negative pur şi simplu au aşteptat un fel de minuni, care medicamentul nu l-a făcut.

Descrierea produsului Collamask

Unde puteţi cumpăra un adevărat Collamask, nu un produs fals

În ciuda faptului că toţi suntem obişnuiţi să cumpăm preparate deja cunoscute din farmacie, această cremă-mască în farmacii nu este. Farmacistul poate oferi o serie de alte inovaţii franceze sau italiene, dar despre Collamask nici nu sa auzit, sau imediat spune că la ei în reţea nu cumpară un astfel de produs.

Nu încercaţi să căutaţi pe site-uri chineze, de pe mâini şi chiar şi de pe Amazone. Acolo, de asemenea, nu sunt în vânzare produse originale. Ştiţi şi singuri, pe astfel de resurse escrocii încearcă să vândă tot felul de falsifităţi. În cele mai multe comentarii negative (puteţi verifica), oamenii au luat produse de pe portalurile dubioase de publicitate.

În principiu, să nu vă puneţi în gardă, produsul de întinerire Collamask puteţi cumpăra în orice ţară din Europa, doar el se comercializează de producătorul oficial. El dă posibilitatea de a verifica autenticitatea produsului cu codul de pe capacul ambalajului.

Link-ul site-ului oficial al produsului original

Prietena mea a comandat deja un al doilea tub. Şi eu am de gând să comand, când se va termina aceasta. Mie masca adevărat mi-a ajutat la netezirea ridurilor. Plus ea nu face discomfort şi alergii.

Actualizați 26.03.2018. Adăuga: collamask pret/collamask pareri/collamask in farmacii/collamask prospect

УжасноПлохоСреднеХорошоОтлично (352 votes, average: 4,69 out of 5)
Se încarcă...

Submit comment